Izvor: Blic, 14.Jan.2024, 14:24

"JEO SAM TELA MRTVIH DRUGOVA" Jeziva ispovest čoveka koji je preživeo avionsku nesreću: Bilo je teško staviti to u usta, ali smo se navikli (VIDEO)

Eduardo Strauč (76) bio je jedan od 16 preživelih koji su uspeli da izađu iz užasne situacije živi, kada se avion sa putnicima srušio na Ande 1972. godine. On je proveo čak 72 dana na pustom vrhu planine, a da bi preživeo jeo je meso prijatelja koji su umirali zbog hladnoće.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nakon avionske nesreće i pada aviona, da bi preživeo uradio je nešto NEZAMISLIVO! Jeo je tela mrtvih drugova: "Izabrao sam da živim"

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024

Roberto je imao samo 19 godina kada je napravio odluku da učini nezamislivo...Eduardo Strauč (76) bio je jedan od 16 preživelih koji su uspeli da izađu iz užasne situacije živi, kada se avion sa putnicima srušio na Ande 1972. godine. On je proveo čak 72 dana na pustom vrhu planine, a da bi preživeo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.