JADNI ONI: Majka napustila šestoro maloletne dece i otišla sa dečkom na odmor! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Nov.2014, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JADNI ONI: Majka napustila šestoro maloletne dece i otišla sa dečkom na odmor! (VIDEO)

Bezobzirna majka je ostavila svoju decu u porodičnoj kući u Velikoj Britaniji zbog odlaska na odmor u Australiju. Zbog ovoga će biti osuđena na šest meseci zatvora i dve godine uslovne kazne

Samohrana majka iz Birmingema, ostavila je šestoro dece same kod kuće, kako bi išla na odmor u Australiju sa svojim dečkom. Ona je ostavila svog najstarijeg sina (14) da čuva mlađeg brata, nakon što mu je rekla da ide do prodavnice.

Četiri sata nakon napuštanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dečak je u pomoć pozvao babu i dedu, koji su alarmirali policiju sledećeg dana. Nakon što ju je policija kontaktirala ona je odbila da prekine svoj odmor i pogasila sva sredstva za komuniciranje kako je niko ne bi pronašao.

Žena nije imenovana zbog zakonskih razloga, ali će biti pošteđena suđenja jer je sedmi put trudna.

Optužena je na šest meseci zatvora i dve godine uslovne kazne zbog napuštanja svoje decu. U ceo slučaj uključena je i socijalna služba, koja će se postarati o deci u budućem periodu.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.