Izvor: B92, 07.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

J. Koreja: 40 poginulih u požaru

Seul -- Najmanje 40 ljudi poginulo u požaru koji je zahvatio skladište hladnjaču u južnokorejskom gradu Ičeonu.

Predstavnik vatrogasaca rekao je kasno danas da se ne očekuju da će se pronaći još poginulih u požaru u skladištu koje se rekonstruisalo. On je rekao da uzrok vatre nije poznat i dodao da su u trenutku izbijanja požara radnici ubacivali uretansku penu u zidove postrojenja, kao i da su se čule eksplozije.

Skladište je počelo da gori danas popodne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u gradu Ičeonu koji se nalazi oko 80 kilometara od Seula, a na gašenju požara je angažovano više od 500 vatrogasaca.

Požar je izbio u skladištu koje se nalazi u industrijskom delu grada, a najbliza kuća se nalazi na oko 500 metara od tog postrojenja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.