Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2021, 20:14

Izraelski ultranacionalisti marširali kroz istočni Jerusalim

Stotine izraelskih ultranacionalista paradiralo je danas kroz istočni Jerusalim obeležavajući osvajanje tog dela grada u Šestodnevnom ratu 1967. godine, što je podstaklo bojazan da bi ponovo moglo izbiti nasilje, samo nekoliko nedelja posle sukoba s ekstremistima Hamasa iz pojasa Gaze.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Izraelski ultranacionalisti marširali kroz istočni Jerusalim

Izvor: Beta, 15.Jun.2021

Stotine izraelskih ultranacionalista paradiralo je danas kroz istočni Jerusalim obeležavajući osvajanje tog dela grada u Šestodnevnom ratu 1967. godine, što je podstaklo bojazan da bi ponovo moglo izbiti nasilje, samo nekoliko nedelja posle sukoba s ekstremistima Hamasa iz pojasa Gaze.Palestinci...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.