Izvor: Blic, 19.Okt.2023, 17:47

"USKORO ULAZIMO U GAZU" Ministar odbrane Izraela najavio kopnenu ofanzivu: "Vojnicima na granici će stići za ulazak na teritoriju koju vodi Hamas"

Ministar odbrane Izraela Joav Galan rekao je svojim vojnicima na granici sa Pojasom Gaze da će uskoro stići naređenje za ulazak na teritoriju koju vodi Hamas.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiže naredba: "Ulazimo u Gazu"

Izvor: B92, 19.Okt.2023

Izraelski ministar odbrane Joav Galant rekao je da će uskoro stići naredba za ulazak u Pojas Gaze koji je pod kontrolom palestinske militantne grupe Hamas..."Sada vidite Gazu izdaleka, uskoro ćete je videti iznutra", rekao je Galant izraelskim vojnicima na granici sa Pojasom Gaze, prenosi Tajms of...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.