Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Feb.2024, 11:42

Izraelski mediji: Posrednici napreduju ka sporazumu o primirju u ratu u Gazi

Posrednici napreduju u nastojanju da se postigne sporazum o višenedeljnom prekidu vatre između Izraela i Hamasa i oslobađanju desetine talaca zatočenih u Gazi i palestinskih zatvorenika iz izraelskih zatvora, javljaju danas izraelski mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izraelski mediji: Načinjen napredak ka postizanju dogovora o prekidu vatre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2024

Posrednici su napravili korak napred ka postizanju dogovora o prekidu vatre između Izraela i palestinskog Hamasa, kao i o oslobađanju zatočenih talaca u Pojasu Gaze i palestinskih zatvorenika u izraelskim zatvorima, javljaju danas izraelski mediji. Izraelski ratni kabinet održao je sinoć telefonsku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pregovori o primirju u Gazi nastavljeni u Dohi

Izvor: Danas, 25.Feb.2024

Pregovori o sporazumu za oslobađanje talaca i primirju u ratu u Gazi nastavljeni su danas u Dohi između egipatskih, katarskih i američkih posrednika i predstavnika Izraela i Hamasa, javili su egipatski mediji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.