Izraelska vojska gađala palestinske ekstremiste koji su izveli napad dronom

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Sep.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelska vojska gađala palestinske ekstremiste koji su izveli napad dronom

Izraelska vojska je danas popodne saopštila da su iz vazduha gađani palestinski ekstremisti koji su izveli napad dronom iz pojasa Gaze.

Kako je navedeno, dron je ispustio "nešto što izgleda kao eksplozivna naprava" i oštetio vojno vozilo blizu granične ograde koja odvaja Gazu od Izraela.

Nije bilo izveštaja o povredama na palestinskoj strani.

U petak su izraelski vojnici ubili dva palestinska tinejdžera tokom redovnih protesta petkom duž osetljive >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << granice.

Ekstremisti iz Gaze su potom ispalili pet projektila na Izrael očito u znak odmazde za pogibiju tinejdžera.

Na drugoj palestinskoj teritoriji Zapadnoj obali jedan Izraelac i njegov sin su danas napadnuti nožem blizu grada Kalkilije.

Izraelska zdravstvena služba je navela da je 17-godišnji sin u teškom stanju i da se incident istražuje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Izraelska vojska gađala palestinske ekstremiste zbog drona

Izvor: B92, 07.Sep.2019

Jerusalim -- Izraelska vojska je danas popodne saopštila da su iz vazduha gađani palestinski ekstremisti koji su izveli napad dronom iz pojasa Gaze...Kako je navedeno, dron je ispustio "nešto što izgleda kao eksplozivna naprava" i oštetio vojno vozilo blizu granične ograde koja odvaja Gazu od Izraela...Nije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.