Izrael pojačao policijsko prisustvo u istočnom Jerusalimu

Izvor: NaDlanu.com, 19.Mar.2010, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrael pojačao policijsko prisustvo u istočnom Jerusalimu

JERUSALIM, 19. marta 2010. (Beta-AP) - Izrael je pojačao policijsko prisustvo u istočnom Jerusalimu, a pristup Palestincaca svetim mestima je strogo ograničen kako bi se sprečili mogući neredi danas. Izrael je, takođe, zabranio skoro svim Palestincima iz Zapadne obale ulazak u grad. Petak je sveti dan za muslimane, a u "napetim vremenima", kako navodi agencija AP, protesti su česti posle molitve u podne.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izrael pojačao policijsko prisustvo u istočnom Jerusalemu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Mar.2010

Izrael je pojačao policijsko prisustvo u istočnom Jerusalemu, a pristup Palestinaca svetim mjestima je strogo ograničen kako bi se spriječili mogući neredi danas. Izrael je, takođe, zabranio skoro svim Palestincima iz Zapadne obale ulazak u grad.   Petak je sveti dan za muslimane, a u "napetim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.