Izrael smanjio broj poginulih u napadu Hamasa 7. oktobra na 1.200

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Nov.2023, 22:06

Izrael smanjio broj poginulih u napadu Hamasa 7. oktobra na 1.200

Izrael je u petak smanjio broj poginulih u prošlomesečnom napadu Hamasa na jugu Izraela sa 1.400 na oko 1.200, izjavio je portparol ministarstva spoljnih poslova. "Ovo je novi broj", rekao je portparol ministra Lior Haiat za AFP. "To je zbog činjenice da je bilo mnogo leševa koji nisu identifikovani i sada mislimo da pripadaju teroristima... a ne žrtvama među Izraelcima", dodao je Haiat. Izrael je ranije saopštio da su pripadnici militantnog pokreta Hamasa, koji su SAD...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izrael smanjio na 1.200 broj ubijenih u napadu Hamasa 7. oktobra

Izvor: Danas, 10.Nov.2023

Izrael je smanjio sa 1.400 na 1.200 broj ubijenih u napadu koji je Hamas izveo na njegovoj teritoriji 7. oktobra, pošto je identifikovao neka tela kao tela pripadnika tog palestinskog islamističkog pokreta, rekao je danas portparol izraelskog ministarstva spoljnih poslova.  

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.