Sukobi sa zvaničnicima tokom sahrane ubijenih Palestinaca na Zapadnoj obali

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jul.2023, 08:01

Sukobi sa zvaničnicima tokom sahrane ubijenih Palestinaca na Zapadnoj obali

Masa ljudi u Dženinu suočila se sa palestinskim zvaničnicima na sahrani u srijedu, 5. jula, bijesna zbog slabog odgovora na jednu od najvećih izraelskih vojnih operacija na okupiranoj Zapadnoj obali posljednjih godina. Dvodnevna operacija, za koju je izraelska vojska rekla da je usmjerena na infrastrukturu i skladišta oružja militantnih frakcija u izbjegličkom kampu Dženin, ostavila je iza sebe uništene ulice, zapaljene automobile i izazvala bes širom arapskog svijeta. Najmanje 12...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne prestaju sukobi na okupiranim palestinskim teritorijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2023

Palestinci iz Pojasa Gaze ispalili su jutros rakete na Izrael nakon povlačenja izraelskih snaga iz grada Dženina i prekida jedne od najvecih vojnih operacija na okupiranoj Zapadnoj obali, u kojoj je stradalo ukupno 13 ljudi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Razmena vatre između Izraela i Gaze, izraelska vojska se povukla iz Dženina

Izvor: Danas, 05.Jul.2023

Izraelske vazduhoplovne snage napale su rano jutros pojas Gaze u odgovoru na rakete ispaljene na jug Izraela nekoliko sati ranije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.