Izrael će imenovati novog šefa službe bezbednosti Šin Bet

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Feb.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrael će imenovati novog šefa službe bezbednosti Šin Bet

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu najavio je da će uskoro biti imenovan novi šef izraelske službe bezbednosti Šin Bet.

U saopštenju kabineta izraelskog premijera navodi se da će novi šef organizacije biti Nadav Argaman (55), koji je do sada obavljao dužnost zamenika šefa te službe bezbednosti.

On je pripadnik izraelske službe bezbednosti Šin Bet od 1983. godine i četiri godine je proveo u SAD kao njen predstavnik.

Netanjahu je izrazio uverenje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da će Šin Bet pod vođstvom Argamana "nastaviti da omogućava bezbednost Izraela".

Argaman će se na novoj poziciji suočiti sa pritiskom da suzbije izraelsko-palestinski talas nasilja koji traje od sredine septembra.

U saopštenju nije navedeno kada će Argaman zameniti sadašnjeg šefa Šin Beta Josija Koena.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.