Izložba Marine Abramović koštala 1,3 miliona evra, prihod 18 miliona dinara

Izvor: Danas, 14.Jan.2020, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba Marine Abramović koštala 1,3 miliona evra, prihod 18 miliona dinara

Vršilac dužnosti direktora Muzeja savremene umetnosti (MSU) Slobodan Nakarada rekao je da je izložbu Marine Abramović videlo oko 62.000 posetilaca, da je koštala oko 1,3 miliona evra i da je MSU ostvario prihod od 18 miliona dinara, što je možda rezultiralo "kažnjavanjem" u vidu smanjenja budžeta za rad Muzeja u 2020. godini.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslednjeg dana izložbe Čistač ulaz će biti slobodan

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jan.2020

V.d. direktora Muzeja savremene umetnosti (MSU) Slobodan Nakarada rekao je danas da će poslednji dan izložbe "Čistač" konceptualne umetnice Marine Abramović, 20. januara, biti besplatan, kao i da će muzej tog dana raditi do 22 časa...Nakarada je na konferenciji za novinare kazao da će pored najavaljenog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ministarstvo kulture: Netačne tvrdnje direktora Muzeja savremene umetnosti

Izvor: Danas, 14.Jan.2020

Ministarstvo kulture i informisanja saopštilo je da nisu tačne tvrdnje, koje je danas izneo vršilac dužnosti direktora Muzeja savremene umetnosti Slobodana Nakarade, da Ministarstvo ustanove koje dobro rade kažnjava smanjivanjem budžeta za 2020. godinu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.