Izvor: Politika, 06.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo automobil iz Beograda

Na parkiralištu hotela "Neptun" izbio požar ispod automobila beogradskih tablica Od našeg stalnog dopisnika

Zagreb, 5. jula – Rano jutros na parkiralištu hotela "Neptun" u Dubrovniku iz još neutvrđenih razloga izbio je požar ispod automobila beogradske registracije. On je izgoreo, a vatra je zahvatila i susedna vozila tako da su još tri automobila oštećena i šteta je velika.

Šta se, u stvari, dogodilo ispituje policija, a elektronski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << javljaju da je najverovatnije u pitanju automobil direktora srpske granične policije. U hotelu "Neptun", naime, održavao se skup u organizaciji OEBS-a, pa su i dva oštećena terenska vozila pripadala učesnicima tog skupa.

Zanimljivo je da se ovaj skup održavao pod zaštitom policije, a vatra ispod beogradskog automobila je izbila nedugo pošto su policajci oko dva sata ujutro napustili hotel. Četvrti automobil pripada jednoj zagrebačkoj porodici koja je došla u Dubrovnik na odmor, a kako u svom elektronskom izdanju javlja "Večernji list", o incidentu ih niko nije obavestio, već su oko 11 sati pogledom kroz prozor videli da im je auto izgoreo.

R. Arsenić

[objavljeno: 06.07.2006.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.