Izvor: Blic, 11.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorela kuća Džonija Keša u Tenesiju

Kuća pokojnog američkog kantri pevača Džonija Keša u Tenesiju izgorela je u utorak, u toku renoviranja za novog vlasnika, Barija Giba iz grupe "Bee Gees", piše lokalna štampa.

Keš i njegova supruga Džun Karter Keš živeli su u toj trospratnoj drvenoj kući na obali jezera u Hendersonvilu, u blizini Nešvila, od 1968. do 2003, kad su umrli u razmaku od nekoliko meseci.

List "Hendersonville Star News" navodi izjavu vatrgosaca da je požar izbio kad je varnica zapalila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << drvo natopljeno smesom za zaštitu. Kuća površine 1.290 kvadratnih metara može se videti u video spotu "Hurt" koji je osvojio nagradu Gremi. Naslednici Džonija i Džun Keš prodali su kuću Bariju Gibu početkom 2006, koji je planirao da se u nju useli ovog leta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.