Ivaniću stiglo pismo iz Haga, ali otvoreno

Izvor: N1 televizija, 28.Feb.2017, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivaniću stiglo pismo iz Haga, ali otvoreno

Članovi Predsedništva BiH primili su danas pisma koja im je uputio Međunarodni sud pravde u Hagu redovnom poštom. Izvori iz kabineta predsedavajućeg Predsedništva BiH Mladena Ivanića, kažu da je njemu nije stiglo zapečaćeno pismo, već je bilo otvoreno, što je ocenjeno kao skandal.

Ivanić bi danas u 15 časova trebalo da se obrati novinarima i saopšti sadržaj pisma, ali i informaciju da je njegovo pismo neko ranije otvorio.

Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović juče je potvrdio da je dobio pismo i da je u njemu Međunarodni sud pravde doveo u pitanje legitimitet agenta BiH pred tim sudom Sakiba Softića.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanić: Paralelizam vlasti i "silovanje srpskog naroda" u BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2017

Predsedavajući Predsedništva BiH iz reda srpskog naroda Mladen Ivanić optužio je danas bošnjačku stranu za to što mu je, uprkos upozorenja, dostavljeno otvoreno pismo iz Međunarodnog suda pravde u Hagu, koje je u Predsedništvo stiglo preko Ambasade BiH u Holandiji što, kako je rekao, samo potvrđuje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.