Italija nastavlja borbu protiv Kamore

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2010, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija nastavlja borbu protiv Kamore

Italijanska policija je saopštila da je privela 69 osoba, zaplenila 70 kilograma kokaina i imovinu u vrednosti od 65 miliona evra.

Od ukupno 86 izdatih naloga za hapšenje, privedeno je 69 osoba, navela je policija dodajući da je zaplenjena droga poreklom iz Kolumbije.

Operaciju koju je predvodio jedan napuljski sudija u okviru istrage o lokalnoj mafiji, pozdravio je ministar unutrašnjih poslova Roberto Maroni ističući da takva akcija "pokazuje koliko je organizovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kriminal sposoban da se uvuče u poslovni svet".

Policija je u istoj akciji zaplenila i 27 kilograma hašiša i 62 kilograma marihuane.

Istraga je, takođe, omogućila da se otkriju putevi preko kojih su kriminalci prali novac, a pod istragom su i dvoje zaposlenih u pravosuđu, kao i jedan poznati psihijatar, prenosi agencija Ansa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.