Izvor: B92, 25.Avg.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isti rezervoar - dobar trag za istragu

Beograd -- Aleksandar Radić procenjuje da su avionske nesreće u Rusiji posledica javašluka.

Vojno politički komentator Aleksandar Radić, na osnovu dosadašnjih vesti o padu aviona, ocenjuje da je reč o javašluku. "Treba pronaći šta je zajedničko za ta dva aviona. Ako je istina je da su oni bili punjeni iz istog rezervoara za gorivo, onda bi to bio sasvim dobra trag", kaže Radić i dodaje:

"Inače, uzrok nesreća i u vojnom i u civilnom vazduhoplovstvu u Rusiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najčešće je javašluk, Reč je o jednom opuštenom, slovenskom mentalitetu, koji ponekad dopušta previše. Zbog toga su ruski avioni nepravedno ocenjeni, pa i sistem vazduhoplovstva u celini. Najčešće se pokaže da je reč o trivijalnim situacijama, koje mnoge ljude koštaju života".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.