Istekao rok za predaju ekstremista u poslednjem uporištu ID

Izvor: Večernje novosti, 10.Mar.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istekao rok za predaju ekstremista u poslednjem uporištu ID

Sirijske demokratske snage su uz snažnu podršku bombardera koalicije početkom marta napredovale u toj zoni ostavivši koridor za evakuaciju stanovnika Portparol Sirijskih demokratskih snaga Mustafa Bali rekao je da je istekao rok za predaju ekstremista i snage predvođene Kurdima će nastaviti napad na poslednje uporište ekstremista.On je na Tviteru naveo da odluka o ofanzivi sledi pošto je hiljade civila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << napustilo Baguz, poslednje selo koje su držali džihadisti Islamske države, prenosi AP.Sirijske demokratske snage su uz snažnu podršku bombardera koalicije početkom marta napredovale u toj zoni ostavivši koridor za evakuaciju stanovnika.Nakon toga je Baguz napustilo više hiljada žitelja i mnogi borci ID.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istekao rok za predaju ekstremista u poslednjem uporištu ID

Izvor: Blic, 10.Mar.2019

Portparol Sirijskih demokratskih snaga Mustafa Bali rekao je da je istekao rok za predaju ekstremista i snage predvođene Kurdima će nastaviti napad na poslednje uporište ekstremista.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.