Ispalio vatromet iz dupeta, ostao bez ponosa

Izvor: Kurir, 30.Jul.2012, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispalio vatromet iz dupeta, ostao bez ponosa

Mladića je raketu stavio između guzova, zapalio je pa zadobio opekotine zadnjice, leđa i genitalija

Luda zabava jednog Australijanac koštala ponosa. Naime, mladić, najverovatnije inspirisan "akrobacijom" iz popularnog "Jackassa", pretrpio teške opekotine pošto je iz dupeta pokušao da ispali raketu!

Policija je obavestila medije kako je neimenovani mladić odvezen u lokalnu bolnicu pošto se odvažio na ovaj suludi potez.

"Zabava se na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kraju potpuno otela kontroli kada je mladića smestio raketu između guzova i zapalio je. Šala se vrlo brzo pokazala kao loša pošto je mladić zadobio teže opekotine stražnjice, leđa i genitalija", rekao je policajac Geri Smit.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ispalio vatromet iz dupeta, ostao bez penisa

Izvor: Kurir, 30.Jul.2012

Mladića je raketu stavio između guzova, zapalio je pa zadobio opekotine zadnjice, leđa i genitalija..Luda zabava jednog Australijanac koštala ponosa. Naime, mladić, najverovatnije inspirisan "akrobacijom" iz popularnog "Jackassa", pretrpio teške opekotine pošto je iz dupeta pokušao da ispali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.