Isekao ga na komade pa napravio žurku!

Izvor: Press, 08.Mar.2013, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isekao ga na komade pa napravio žurku!

"Roditelji su Stanku mladića praktično uvalili u kuću zbog ranijeg poznanstva. Stanko se svaki dan žalio da mu on stvara probleme, dovodi neke devojke iz Slavonskog Broda , da se tu opijaju, puše travu." izjavio je žrtvin prijatelj nakon stravičnog saznanja o smrti prijatelja.

D. P. je te večeri, prema vlastitom priznanju u iskazu pred zamenikom županijskog državnog advokata i advokatom kojeg je dobio po službenoj dužnosti, popio veću količinu viskija, koji je kombinovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << s kokainom i marihuanom, a onda još i dve čaše vina. Pre toga se sa Stanislavom žestoko posvađao.Oko 23 sata izašao je iz kuće da bi uzeo sekiru, s kojom je potom ušao u sobu u kojoj je Stanislav spavao.

Oštricom ga je pogodio u predelu vrata, a onda ga je sat i pol vremena rezao kuhinjskim noževima. Zatim je iz šupe doneo panj i Stanislavovo telo prepolovio sekirom. Gornji deo tela je zavio u čaršafe, potom ga je vozio i nosio skoro dva kilometra uzbrdo na Bukovačko brdo, gde ga je bacio kraj trošne vikendice. Vratio se u kuću i donji deo tela stavio u torbu, koju je odložio u prednju kuću. Negde pred zoru je legao u krevet da bi sutra napravio veliku žurku.

Preokret je usledio nakon poziva Stanislavove ćerke koja je mislila da joj je otac na pregledu u bolnici. Međutim u nedelju 3. marta je saznala da nije tamo i odlučila se da sve prijavi policiji, a podstanaru se najavila. Tada D. P. uzima torbu, poziva taksi i traži od vozača da ga odveze do kupališta Poloj na Savi. Tamo torbu baca u reku, ali Sava je na tom delu mirna pa je torba ubrzo završila u grmlju na obali.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.