Irma sve bliža obali! Uragan donosi katastrofu! (UŽIVO VIDEO)

Izvor: BKTV News, 06.Sep.2017, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irma sve bliža obali! Uragan donosi katastrofu! (UŽIVO VIDEO)

Situacija je sve neizvesnija!

Uragan Irma sve je bliži ostrvima Livord u Karipskom moru, a tokom današnjeg dana ova oluja kategorije 5 trebalo bi da pređe i preko drugih karipskih ostrva, objavio je američki Nacionalni centar za uragane (NHC).

Hurricane Irma makes landfall in Caribbean islands | https://t.co/3XPGvvLJuS

Navodi se da se ovaj "potencijalno katastrofalni" uragan nalazi na 75 kilometara istočno i jugoistočno od ostrva Barbuda i da donosi vetrove >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << maksimalne brzine od 295 kilometara na čas.



Njujork tajms navodi da bi Irma mogla da izazove veliko uništenje u Portoriku, američkoj teritoriji u Karibima na kojoj živi 3,4 miliona ljudi, na obližnjim ostrvima Hispaniola - koje dele Dominikanska Republika i Haiti, Antigva, Sent Kits i Nevis, kao i Američkim devičanskim ostrvima, a ugrožena je i Kuba.

;feature=youtu.be

#Irma becomes most powerful hurricane ever recorded in Atlantic https://t.co/rdRkzxiCaY

NHC je objavio takođe da bi u Meksičkom zalivu u narednih nekoliko dana mogao da nastane novi uragan na 155 kilometara istočno od Tampika u Meksiku.

Novi teroristički napad u Španiji? Auto uleteo u kafić pun ljudi! (FOTO, VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.