Iriški venac prohodan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iriški venac prohodan

Na Iriškom Vencu saobraćaj u oba pravca zbog ugaženog snega cirkuliše usporeno, dok dežurne ekipe zimske službe i u ovom momentu rade na čišćenju snega i posipanju soli. 

Zbog magle koja se trenutno spušta potreban je dodatan oprez pri vožnji na ovoj relaciji.

Prema zvaničnom saopštenju "Puteva Srbije" nastavak padavina očekuje se u ostatku dana i sutra, kao i u noći između petka i subote,a dežurne ekipe putara su na terenu i spremne da reaguju po potrebi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zimske službe u Somboru rade punom parom (FOTO)

Izvor: 025info.rs, 24.Jan.2019

Usled novih snežnih padavina radnici JKP-a „Prostor“ Sombor, koji čine malu zimsku službu preduzeća, vredno rade na čišćenju snega na komunalnim objektima kojima upravlja preduzeće. Takođe, zimska služba Javno komunalnog preduzeća „Zelenilo“ od ranih jutarnjih časova, vredno radi...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.