Iranske vlasti uhapsile osmoro zbog povezanosti sa napadima u Teheranu

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2017, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iranske vlasti uhapsile osmoro zbog povezanosti sa napadima u Teheranu

Iranske vlasti uhapsile su osam osumnjičenih za umešnost u terorističke napade u parlamentu i mauzoleju ajatolaha Homeinija u Teheranu, u kojima je poginulo 17 ljudi, javila je danas državna novinska agencija IRNA.U napadima su povređene 52 osobe, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova Irana, navodi agencija.

Odgovornost za napad od 7. juna preuzeli su džihadisti Islamske države.

Napadači su otvorili vatru u zgradi iranskog parlamenta i mauzoleju, usmrtivši dva čuvara, 10 zaposlenih i petoro civila.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osam osoba uhapšeno zbog povezanosti sa napadima u Teheranu

Izvor: RTS, 10.Jun.2017

. Iranske vlasti uhapsile su osmoro osumnjičenih za umešnost u terorističke napade u parlamentu i mauzoleju ajatolaha Homeinija u Teheranu, u kojima je poginulo 17 ljudi, javila je državna novinska agencija IRNA.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.