Iran ocenio svoju raketnu moć

Izvor: Vostok.rs, 09.Jun.2012, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran ocenio svoju raketnu moć

09.06.2012. -

Iran je postao peta ili šesta u svetu raketna država, izjavio je pomoćnik ministra za odbranu republike general brigade Ali Šamširi. „Za poslednje godine Iran je postigao veliki napredak u odbrambenoj sferi i u potpunosti obezbeđuje sebe vojnom tehnikom i odbrambenim sistemima", - rekao je Šamširi, koga citira iranski TV kanal Press TV.

Televizija podseća da je zamenik komandanta Korpusa straže islamske revolucije Husein Salami izjavio da se vojne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << baze na Bliskom Istoku nalaze u radijusu dometa raketa razrađenih i proizvedenih u Iranu. Takođe je izjavljeno da iranske oružane snage „100 posto" obezbeđuju zaštitu vazdušnog prostora zemlje.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.