Izvor: Blic, 26.Maj.2023, 22:56

Indijski zvaničnik ispraznio branu da bi našao telefon koji mu je upao u vodu: Hitno suspendovan zbog zloupotrebe položaja (FOTO)

Zvaničnik indijske vlade, Raješ Višvas, suspendovan je nakon što je naredio da se isuši voda iz brane, kako bi se pronašao svoj telefon, koji mu je upao dok je pravio selfi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEĆETE VEROVATI! Indijski zvaničnik ispumpavao vodu iz jezera, da bi NAŠAO TELEFON

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 09:32

Vladin zvaničnik u Indiji suspendovan je nakon što je naredio da se ispumpa voda iz veštačkog jezera kako bi pronašao svoj telefon...Kako prenosi Bi-Bi-Si, bilo je potrebno tri dana da se ispumpaju milioni litara vode kako bi se pronašao telefon koji je inspektor za hranu Radžeš Višvas ispustio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.