Indija i Rusija potpisale sporazum o kupovini S-400

Izvor: RTS, 05.Okt.2018, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indija i Rusija potpisale sporazum o kupovini S-400

Ugovor o isporuci ruskog raketnog sistema S-400 potpisan je na marginama posete ruskog predsednika Vladimira Putina Indiji.
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov potvrdio je da je danas potpisan ugovor, prenosi Tas.
Uoči Putinove posete Indiji, savetnik ruskog predsednika Jurij Ušakov rekao je da će sporazum biti vredan više od pet milijardi dolara, napominje Rojters.
Tas >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navodi i da je Ušakov napomenuo da će rezultat sporazuma biti to što će Indija imati moderan sistem vazdušne odbrane, koji će nadmašiti parametre drugih zemalja sa sličnim sistemima.

Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indija i Rusija potpisale sporazum o kupovini S-400

Izvor: RTS, 05.Okt.2018

Ugovor o isporuci ruskog raketnog sistema S-400 potpisan je na marginama posete ruskog predsednika Vladimira Putina Indiji. . Portparol Kremlja Dmitrij Peskov potvrdio je da je danas potpisan ugovor, prenosi Tas..Ruski predsednik...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.