Indija dobila minstra za jogu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Nov.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indija dobila minstra za jogu

Indijski premijer Narendra Modi imenovao je novog ministra odbrane, ali i ministra za jogu u okviru velike rekonstrukcije vlade u cilju ubrzavanja tempa reformi.

Modi, veliki sledbenik joge, čije praktikovanje želi da promoviše, imenovao je ministra za tradicionalnu medicinu, kao što su joga, ajurveda i homeopatija.

Indijski premijer je u septembru od UN zatražio da se uvede svetski dan joge.

Tokom posete SAD, Modi je o tom tradicionalnom indijskom umeću >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << govorio i predsedniku Baraku Obami.

Tradicionalna medicina već je ranije bila uključena u resor indijskog Ministarstva zdravlja, ali će sada imati svoje odvojeno ministarstvo koje će voditi bivši ministar turizma Šripad Jeso Naik.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.