Indija: U avionskoj nesreći najmanje 18 poginulih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Avg.2020, 23:02

Indija: U avionskoj nesreći najmanje 18 poginulih

Broj poginulih u nesreći koja se dogodila kada je avion "Er Indija ekspresa" promašio pistu na aerodromu u gradu Kožikode u indijskoj državi Kerala porastao je na 18, a 156 putnika je ozbiljno povrijeđeno, prenosi BBC. Kako javlja agencija Rojters, u avionu "Boing 737", koji je iz Dubaija letio ka Međunarodnom aerodromu u Kožikodeu, nalazilo se 190 putnika i članova posade. Indijski ministar za civilno vazduhoplovstvo Hardip Sing Puri izjavio je da avion nije mogao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Broj žrtava u Indiji povećan na 18

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2020, 08:54

Broj poginulih u nesreći koja se dogodila kada je avion Er Indija ekspresa promašio pistu na aerodromu u gradu Kožikode u indijskoj državi Kerala povećan je na 18, saopštili su zvaničnici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.