Indija: Odavanje pošte Sai Babi (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Apr.2011, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indija: Odavanje pošte Sai Babi (VIDEO)

Hiljade sledbenika okupilo se u indijskom gradu Putapartiju, kako bi odali poštu Sai Babi, jednom od najpoznatijih indijskih gura koji je preminuo u bolnici u blizini svog ašrama, duhovnog utočišta u indijskoj državi Andra Pradeš.

Sai Baba je izložen u staklenom kovčegu u velikom holu ašrama u Putapartiju, a stotine volontera usmeravaju njegove poštovaoce u mimohodu pored cvećem optočenog kovčega, javlja agencija AP.

Iznad kovčega je istaknut portret >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << duhovnog vođe u prirodnoj veličini u karakterističnoj narandžastoj odori.

Umro Sai Baba! (VIDEO,FOTO)

Sahrana kao poklon tvorcu najboljeg epitafa!

Umro Boško Radonjić, kum "poslednjeg dona"

Sai Baba je umro juče u bolnici, u 85. godini, zbog problema sa srcem.

On je imao milione sledbenika i duhovna utočišta u više od 126 zemalja.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na hiljade odaju počast Sai Babi

Izvor: Radio 021, 25.Apr.2011

Hiljade sledbenika okupilo se danas u indijskom gradu Putapartiju, kako bi odali poštu Sai Babi, jednom od najpoznatijih indijskih gura koji je preminuo juče u bolnici, u 85. godini, zbog problema sa srcem.

Nastavak na Radio 021...

Hiljade vernika odalo počast Sai Babi

Izvor: Glas javnosti, 26.Apr.2011, 07:06

PUTAPARTI - Hiljade vernika prodefilovalo je pored posmrtnih ostataka hinduističkog svetitelja Satje Sai Babe, koji je umro u nedelju u 86. godini...Sai Babino telo izloženo je u providnom kovčegu u njegovom hramu u Putapartiju, u južnoj indijskoj državi Andra Pradeš. Sai Babini sledbenici čekaju...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.