Izvor: Blic, 04.Jan.2018, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imala je bolove u želucu, a lekari su joj davali PARACETAMOL. Kada su shvatili šta joj je nije imala vremena ni da se OPROSTI od roditelja

Osamnaestogodišnja tinejdžerka Eli Volš umrla je na operacionom stolu zbog komplikacija koje su se javile prilikom uklanjanja raka želuca, a iako je godinama osećala bolove u stomaku, lekari su joj prepisivali paracetamol.

- Nismo bili svesni koliko je Ela bolesna. Imala je bolove u stomaku već nekoliko godina, ali bi joj doktori stalno prepisivali paracetamol - rekla je za Dejli mejl njena majka Ema Volš.

Eli je umrla nakon komplikacija koje su se dogodile na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << operaciji tokom koje je trebalo da joj doktori uklone tumor iz želuca.

Lekari su pet nedelja ranije uočili da je tumor veliki, ali Eli i njeni roditelji tada nisu bili svesni ozbiljnosti njenog stanja. Iako je operacija bila zakazana za 27. decembar, tek tokom operacije su lekari uvideli koliki je tumor, te da bi imala još samo nekoliko meseci života. Njena majka Ema rekla je da nije imala priliku da se oprosti od svoje ćerke.

- Bila sam u šoku kada su mi rekli, ali se videlo da su uradili sve što je bilo u njihovoj moći - rekla je Ema.

Pred Elom je bio ceo život i obećavajuća advokatska karijera, pošto je već počela da radi kao recepcioner u jednoj advokatskoj kancelariji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.