Ima li većeg zla od ove žene: Snimala je kako pada s terase i nije joj palo na pamet da joj pomogne (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 31.Mar.2017, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima li većeg zla od ove žene: Snimala je kako pada s terase i nije joj palo na pamet da joj pomogne (VIDEO)

Jedna žena je zadržana u pritvoru zbog okrutnog postupka, kada je njena kućna pomoćnica pokušala da se ubije a ona nije pokušala da je spreči.

Neimenovana žena iz Kuvajta je snimala kućnu pomoćnicu kako pada na metalnu nastrešnicu posle pada sa sedmog sprata. Pretpostavlja se da je nesrećna žena pokušala da se ubije, a žena kod je radila nije pokušala da je spase.

Na objavljenom video snimku vidi se žena kako se grčevito jednom rukom drži za okvir prozora >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i moli za pomoć. Prestravljena kućna pomoćnica vrišti i moli ženu da joj pomogne, a onda joj je ruka skliznula i pala je na tendu, koja joj je ublažila pad.

Žena koja je sve snimala nije reagovala, a hitna pomoć je brzo stigla i spasla kućnu pomoćnicu iz Etiopije. Devojka je, srećom, samo polomila ruku, a žena kod koje je radila zadržana je u policiji jer nije želela da joj pomogne.

Razlozi za pokušaj samoubistva Etiopljanke nisu otkrveni.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.