Izvor: Blic, 01.Jul.2019, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZRAZI LICA GOVORE VIŠE OD REČI Ivanka je uporno pokušavala da bude deo razgovora svetskih lidera, ali je dobila HLADAN TUŠ (VIDEO)

Francuska vlada objavila je na Instagramu snimak, na kome se vidi kako ćerka i savetnica američkog predsednka Donalda Trampa na samitu G20 u Osaki razgovara s grupom visokih političkih zvaničnika, uključujući i francuskog predsednika Emanuela Makrona, britansku premijerku Terezu Mej, kanadskog premijera Džastina Trudoa i direktorke Međunarodnog monetarnog fonda Kristin Lagard.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TRAMPOVA ĆERKA HIT NA INTERNETU: Pokušavala da se uklopi na samitu G20, a lideri je oduvali! Njihovi izrazi lica sve govore (VIDEO)

Izvor: Kurir, 02.Jul.2019, 07:35

Nije samo američki predsednik Donald Tramp privukao veliku pažnju na samitu G20 u japanskoj Osaki, već i njegova ćerka koja ima titulu savetnice u Beloj kući.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.