Izvor: Blic, 15.Okt.2023, 23:11

IZBODEN 26 PUTA Muškarac (71) izbo muslimanskog dečaka (6) u Čikagu zbog rata u Izraelu: Njegova majka ranjena

Policija je u nedelju optužila 71-godišnjeg muškarca iz predgrađa Čikaga za zločin iz mržnje jer je smrtno ubo šestogodišnjeg dečaka i teško ranio 32-godišnju ženu, navodeći da je obe žrtve izdvojio zbog njihove islamske vere i kao odgovor na rat između Izraela i Hamasa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE DEČAK (6) UBIJEN U ČIKAGU ZBOG RATA U IZRAELU Uboden 26 puta, njegova majka ostavljena da iskrvari: "Vi muslimani morate umreti!" (FOTO)

Izvor: Blic, 15.Okt.2023

Palestinsko-američki dečak (6) koji je ubijen u subotu ujutru u svom domu u Čikagu, identifikovan je kao Vadea Al-Fojume. Njega i njegovu majku (32) napao je stanodavac (71) u rasno motivisanom zločinu, koji je vikao "Vi muslimani morate umreti!" dok je ubadao dečaka 26 puta!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.