Izvor: Blic, 21.Sep.2023, 18:22

IZAŠAO IZ ZATVORA I ODMAH POKUŠAO DA SILUJE Užas u Zagrebu: Žena pobegla u tramvaj i prijavila ga policiji

Samo dva meseca nakon što je pušten sa izdržavanja kazne od 12 godina zatvora, Nenad J. je ponovo uhapšen. Sumnja se da je pokušao da opljačka i siluje prolaznicu koju je zatekao u ranim jutarnjim satima u Zagrebu. Prvo ju je pozvao na kafu, a zatim ju je zaskočio, pokušavajući da je siluje i opljačka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NENAD IZAŠAO IZ ZATVORA, PA SE VRATIO: Pozvao prijateljicu na kafu i pokušao da je siluje

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2023, 08:47

Izgleda da tokom dvanaest godina robije nije ništa naučio...Svega dva meseca nakon što je izašao s odsluženja zatvorske kazne od 12 godina, Nenad J. iz Zagreba ponovo je uhapšen...Sumnja se da je pokušao da opljačka i siluje prolaznicu na koju je naišao u ranim jutarnjim satima u Zagrebu...Najpre...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.