ISIS: Mi smo napali rusku službu bezbednosti VIDEO

Izvor: Mondo, 21.Apr.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISIS: Mi smo napali rusku službu bezbednosti VIDEO

Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) saopštila je danas da su tri čoveka, uključujući i napadača, ubijena, dok je jedna osoba povređena u napadu na njenu kancelariju na Dalekom istoku Rusije.

Foto: Printscreen/YouTube

FSB je saopštila da je neidentifikovani muškarac prošao detektore metala, ušao u hol kancelarije FSB u Habarovsku i otvorio vatru na prisutne.Ubijeni su jedan službenik FSB-a i jedan posetilac pre nego što je obezbeđenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ubilo napadača.

Izvor: youtube

Napadač je identifikovan kao A.V. Konev rođen 1999. godine, koji živi u regionu Habarovska, a veruje se da pripada neonacističkoj grupi, saopštio je ranije Centar za javne odnose FSB-a.

Fotografije policijskih kordona i specijalnih snaga oko zgrade FSB-a u Habarovsku su se pojavile na društvenim mrežama.

Nešto kasnije danas američka kompanija SITE, koja nadgleda onlajn aktivnosti džihadističkih organizacija, objavila je da je Islamska država preuzela odgovornost za ovaj napad.

Kako se navodi, IS je to objavila putem svoje novinske agencije Amak, prenosi Rojters.

-----------------------------Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje mrtvih u napadu na kancelariju FSB na istoku Rusije

Izvor: N1 televizija, 21.Apr.2017

Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) saopštila je da su tri čoveka, uključujući i napadača, ubijena, dok je jedna osoba povređena u napadu na njenu kancelariju na Dalekom istoku Rusije...FSB je saopštila da je neidentifikovani muškarac prošao detektore metala, ušao u hol kancelarije FSB...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.