IS objavila video devetorice navodnih napadača u Parizu

Izvor: Blic, 24.Jan.2016, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IS objavila video devetorice navodnih napadača u Parizu

Ekstremistička grupa Islamska država objavila je danas video snimak na kome su prikazane navodne fotografije i poslednje izjave devet njenih pripadnika, koji su učestvovali u terorističkim napadima u Parizu 13. novembra, u kojima je ubijeno 130 ljudi.

Video snimak je postavljen na zvanični kanal IS "Telegram" i pokazuje neke od navodnih napadača u kamuflažnoj opremi u pustinji pre napada u Parizu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
"Ovo su poslednje poruke devet lavova kalifata koji su mobilisani iz svojih jazbina, kako bi celu državu Francusku bacili na kolena", kaže narator na snimku.

Rojters nije mogao nezavisno da potvrdi autentičnost snimka, a francusko ministarstvo spoljnih poslova odbilo je da ga komentariše.

Za sada nema reagovanja iz kancelarije premijera, a britanska agencija nije uspela da dodje do zvaničnika ministarstva unutrašnjih poslova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IS objavila video devetorice navodnih napadača u Parizu

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jan.2016, 00:02

Ekstremistička grupa Islamska država objavila je danas video snimak na kome su prikazane navodne fotografije i poslednje izjave devet njenih pripadnika, koji su učestvovali u terorističkim napadima u Parizu 13. novembra, u kojima je ubijeno 130 ljudi...Video snimak je postavljen na zvanični kanal...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Islamska država objavila snimak o počiniocima napada u Parizu

Izvor: Blic, 25.Jan.2016

Džihadisti iz Islamske države objavili su video snimak u kojem su predstavili počinioce napada u Parizu 13. novembra 2015. godine kada je poginulo 130 osoba i zapretili međunarodnoj koaliciji koja bombarduje njihove položaje, posebno preteći Velikoj Britaniji.U snimku naslovljenom "Ubijte ih gde...

Nastavak na Blic...

VIDEO: Ovo su džihadisti koji su "Francusku bacili na kolena"

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2016

Islamska država je prethodne nedelje objavila plakat na kome je prikazala svoje borce koji su izveli terorističke napade u Parizu u kojima je stradalo 130 ljudi. Ova organizacija nastavila je da slavi lik i delo terorista, pa se pojavio i video snimak na kome su prikazane fotografije i poslednje izjave...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.