I mogući sledeći predsednik SAD se tetura; Snimljen je VIDEO

Izvor: B92, 15.Jan.2024, 14:02

I mogući sledeći predsednik SAD se "tetura"; Snimljen je VIDEO

I mogući sledeći američki predsednik snimljen je u zabrinjavajućem stanju, baš kao i sadašnji Džozef Bajden.

Naime, Donald Tramp je snimljen kako jedva hoda i tetura se, slično kao "starac Bajden", kako ga sam naziva.

Ovo su jedva dočekale struje u Republikanskoj stranci koje su protiv njegove kandidature na izborima u novembru i koje ističu da je krajnje vreme za mlađe ljude u američkoj politici.

Reč je o republikancima okupljenim u grupi "Republikanci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Donalda Trampa", a aktivni su i na društvenim mrežama.

Sebe nazivaju "prodemokratskim konzervativnim republikancima koji se bore protiv Trampa i trampizma", a pod profilom istog naziva koji su pokrenuli na društenoj mreži Iks “Republikanci protiv Trampa" dele sadržaj u kom pokušavaju da daju do znanja javnosti zašto ne bi bilo dobro da bivši američki predsednik ponovo dođe na tu funkciju.

Među najnovijim objavama ističe se video-snimak u kom prikazuju Trampa, koji je bio jedan od najglasnijih kritičara Džozefa Bajdena i tvrdio da je prestar za predsedničku funkciju, u gotovo identičnom izdanju.

"Činjenica da su pustili ovog starog i slabog čoveka da se kandiduje za predsednika jeste čisto zlostavljanje starijih osoba", poručili su u opisu video-snimka objavljenog na Iksu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.