Izvor: Blic, 06.Feb.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I glumac Džon Malkovič žrtva prevare Mejdofa

Holivudski glumac Džon Malkovič poslednja je slavna ličnost čije je ime na listi žrtava prevare Bernarda Mejdofa, piše The Independent.



Zvezda je na listi od hiljadu imena koju je objavio sud u Njujorku, sa detaljima o svim ljudima za koje se veruje da su imali račune u "Madoff Investment Securities".

Među imenima na listi nalazi se i legenda bejzbola Sendi Kufaks, ali i imovina preminulog kantri pevača Džona Denvera. Sud, međutim, nije naveo koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su oni izgubili.

Malkovič se pridružio ostalim žrtvama Holivuda koje uključuju i glumca Kevina Bejkona i njegovu suprugu Kiru Sedžvik, reditelja Stivena Spilberga i voditelja Lerija Kinga.

Sedamdesetogodišnji Mejdof se nalazi u kućnom prtvoru. On je optužen da je navodno koristio mrežu fondova širom sveta kako bi sakupljao novac od investitora, ali umesto da taj novac pušta na tržište on ga je koristio da plati druge investitore koji su uložili, a kojima je ponestajao novac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.