I Melanija Tramp stala za govornicu UN, i poslala važnu poruku

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2017, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Melanija Tramp stala za govornicu UN, i poslala važnu poruku

Prva dama SAD Melanija Tramp pozvala je svetske lidere da se udruže za dobrobit dece, a apel je uputila tokom svog prvog javnog obraćanja u UN.

Upozorivši da deca pomno prate primer odraslih, ona je poručila suprugama svetskih lidera da "moraju učiti jedni druge vrednostima empatije i komunikacije koje su srž ljubaznosti, obzirnosti, integriteta i liderstva", prenosi AP.

- Moramo se udružiti za dobrobit naše dece. Moramo imati na umu da deca gledaju i slušaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tako da nikada ne smemo propustiti priliku da ih podučimo mnogim etičkim lekcijama - rekla je Melanija Tramp u sredu u Misiji SAD u UN.

Vreme je "da se fokusiramo na poruku i sadržinu kojoj su deca izložena svakodenvno, kao što su društvene mreže, zastrašivanje i drugo", zaključila je supruga američkog predsednika Donalda Trampa.

Sa njom su za stolom, za svečanim ručkom u Misiji SAD, između ostalih sedele supruge francuskog predsednika Emanuela Makrona, turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, kanadskog premijera Džastina Tridoa i finskog predsednika Sauli Ninista, napominje američka agencija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.