Humana vožnja biciklima od Novog Sada do Zagreba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2021, 18:33

Humana vožnja biciklima od Novog Sada do Zagreba

15. maja će Nataša i Tijana preći biciklom 442 km od Novog Sada do Zagreba kako bi za svaki kilometar prikupile što više novca, koje bi trebalo da doniraju društveno-odgovorne kompanije i pojedinci koji će donirati humanitarnim organizacijama.

Njihov projekat "442 ride to change" treba da u epidemijsko vreme podstakne svakog pojedinca na fizičku aktivnost, jedinstvo, zajedništvo i humanost.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Biciklom od Novog Sada do Zagreba - i to u humanitarne svrhe VIDEO

Izvor: B92, 03.Mar.2021, 12:03

Novosađanke Nataša Ivančević i Tijana Milojević će 15. maja pokušati da biciklima za sedam dana stignu od Novog Sada do Zagreba. Izazov je utoliko veći što se nijedna od njih dve ne bavi biciklizmom i celoj avanturi dodale su humanitarni karakter..."Nataša je neko ko u našoj firmi radi da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.