Hrvatska: Orešković tvrdi da je dobio preteće poruke

Izvor: Blic, 13.Jul.2016, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: Orešković tvrdi da je dobio preteće poruke

Smenjeni hrvatski premijer i sada šef tehničke vlade Tihomir Orešković tvrdi da je dobio pretnju da ukoliko se aktivira u predstojećoh izbornoj kampanji, može očekivati oštre napade na sebe i porodicu.

Orešković je protumačio da je kampanja već počela i da nije znao da će letovati dve sedmice na Brionima sve dok, kako je rekao, to nije pročitao u novinama.

"Nadam se da će narod prepoznati da je ovo kampanja. Nadam se da će se više prodati novine i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će zbog toga rasti BDP. Žalosno je da se šire informacije koje su lažne", kazao je Orešković.

Doskorašnji biznismen Orešković ranije je rekao da još nije odlučio da li će ostati u politici ili se vratiti u farmaceutsku industriju, i da li će i s kim nastupiti na septembarskim vanrednim parlamentarnim izborima.

Hrvatski mediji spekulisu da će on nastupiti na listi Most nezavisnih lista Bože Petrova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.