Hrvat zaveo i oteo devojčicu od 11 godina

Izvor: Glas javnosti, 04.Jan.2012, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvat zaveo i oteo devojčicu od 11 godina

LAJPCIG - Jedanaestogodišnja Nemica Liza Pavlovski iz Lajpciga nestala je pre dve nedelje, a njena porodica sumnja da ju je oteo 28-godišnji Hrvat Mario F. koji je bio prosto opsednut devojčicom i zaljubljen u nju.

Reč je o kamiondžiji hrvatskog porekla, objavio je nemački tabloid Bild.

Mario je Lizu upoznao pre dve i po godine dok se viđao s njenom majkom. Devojčica je živela s njima sve dok majka nije izgubila starateljstvo zbog teške depresije, prenosi hrvatski >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << portal 24 sata.

Lizin otac Jens ispričao je da je jesenas primetio da se nešto čudno dešava i da je njegova ćerkica zaljubljena u Marija.

"Smatrao sam da je to zaluđenost koja će proći vremenom", priča Lizin otac, ali kada je devojčica nestala odmah je sve prijavio policiji.

Štaviše, pokazao im je i pismo koje je Mario napisao Lisi, a u kojem joj izjavljuje ljubav kao odrasloj ženi.

"Ne mogu više bez tebe. Vidim te na svakom koraku... Nedostaješ mi, mislim na tebe svake sekunde", otkio je Mario svoja bolesna osećanja devojčici.

Lizin otac traži ćerku i na internetu, a u oglasu je naveo da Mario vozi stari crveni "sitroen".

"Siguran sam da je drži zatvorenu u nekom stanu. Zato je niko nije ni video. Bojim se da bi mogao da joj naudi", kaže otac devojčice.

Iz hrvatske policije saopštavaju da ih kolege iz Nemačke zasad nisu kontaktirale.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.