Hrvat pronađen u Indiji sa odsečenom nogom

Izvor: Press, 07.Feb.2013, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvat pronađen u Indiji sa odsečenom nogom

Marsel se ne seća ničega, a pronađen je bez dokumenata. "Sećam se da sam odseo u motelu Templ Gardens i da me je nedavno opljačkalo 4 ili 5 nepoznatih osoba. Ukrali su mi torbu, u kojoj mi je bio pasoš" izjavio je Marsel.

U pomenutom motelu su svedočili da ga poznaju, a direktor Valter Fenrandes je izjavio da ga zovu Marčelo i da živi tamo već pet godina, ali i da nema pasoš već godinama.

"Često je posećivao naš restoran, a poslednji put sam ga video pre tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sedmice, bio je opljačkan i pretučen" izjavio je Fernandes.

Iz policije su potvrdili da je Koprivić pronađen u blizini železničke pruge, ali on tvrdi da nije putovao vozom. Izvori iz policije navode i da su ih iz železničke stanice obavestili da stranac leži pored pruge. Lekari su uspeli da mu spasu život, iako je izgubio litar i po krvi. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.