Horor u Zoo vrtu u Albaniji (VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Okt.2018, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u Zoo vrtu u Albaniji (VIDEO)

Albanske vlasti upale su danas u zaključani privatni zoološki vrt "Safari Zoo Park" u selu Mbrostar i odatle izvukle 12 divljih životinja zbog strahovanja da su izgladnele zbog nepažnje vlasnika.

Foto: AP Photo/Llazar Semini

U intervenciji su učestvovali policajci i veterinari iz međunarodne organizacije za brigu o životinjama "For poz" (Four Paws) koji su sedativima uspavali tri lava, medveda, močvarnu antilopu, četiri jelena, lisicu, zebru i kornjaču, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ih prebacili u javni zoološki vrt u Tirani, prenosi AP.

Privatni zoo vrt u Mbrostaru zatvorili su ranije sami vlasnici nakon kritika da se ne odnose na odgovaraći način prema životinjama koje tu drže.

Zoo vrt se nalazi na 100 kilometara južno od prestonice Tirane.

UZNEMIRUJUĆ SNIMAK:



Izvor: Youtube/DASKALOGIANNIS

Napao ga lav kojeg je odgajao (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Policija upala u albanski ZOO VRT HORORA: Izmučene životinje prebačene na sigurno

Izvor: Blic, 28.Okt.2018

Albanske vlasti upale su danas u zaključani privatni zoološški vrt "Safari Zoo Park" u selu Mbrostar, na 100 kilometara južžno od prestonice Tirane, i odatle izvukle 12 divljih žživotinja zbog strahovanja da su izgladnjene zbog nepažžnje vlasnika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.