Horor u Berlinu: Ubijen sin bivšeg predsednika Nemačke; Izboden u bolnici (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u Berlinu: Ubijen sin bivšeg predsednika Nemačke; Izboden u bolnici (FOTO/VIDEO)

Sin bivšeg predsednika Nemačke Riharda fon Vajczekera, Fric, ubijen je u jednoj berlinskoj bolnici BERLIN - Sin bivšeg predsednika Nemačke Riharda fon Vajczekera, Fric, ubijen je u utorak uveče u jednoj berlinskoj bolnici.Fric fon Vajczeker izboden je tokom predavanja, kada je, prema policiji, napadnut od strane jednog muškarca.Jedan muškarac, policajac koji je privatno došao na ovaj događaj, stao je između napadača i Vajczekera, i tom prilikom zadobio teške povrede.PROČITAJTE >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << JOŠ: OVO JE UBICA IZ NEMAČKE: Emitovao uživo snimak napada u HaleuFric fon Vajczeker preminuo je na licu mesta, a napadač je uhapšen.Više osoba iz publike pomoglo je policiji da zaustavi napadača.Fric fon Vajczeker je od 2005. bio glavni lekar odeljenja za Internu medicinu u privatnoj klinici "Šlospark" u kojoj je ubijen.Print screen YoutubeU toj bolnici održavaju se redovno predavanja namenjena za osobe koje nemaju veze sa medicinom, a žele da saznaju nešto o oboljenjima, dijagnozi i terapiji.Rihard fon Vajczeker/ Foto: EPA-JAN WOITASFon Vajczeker govorio je na temu problema jetre.Print screen YoutubeOtac žrtve, Rihard fon Vajczeker, od 1981.do 1984. bio je gradonačelnik Berlina, a potom od 1984. do 1994. predsednik Nemačke.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

OVO JE ČOVEK KOJI JE UBIO SINA BIVŠEG NEMAČKOG PREDSEDNIKA: Slušao njegovo predavanje u bolnici, pa ga izbo (VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Nov.2019

Fric fon Vajczeker (59), sin bivšeg nemačkog predsednika Riharda fon Vajczekera, ubijen je na privatnoj klinici u Berlinu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.