Hladno jutro, tokom dana sunčano, do 17 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2021, 00:26

Hladno jutro, tokom dana sunčano, do 17 stepeni

U Srbiji će danas ujutro biti hladno, ponegde sa slabim mrazem, po kotlinama uz maglu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom dana se očekuje pretežno sunčano vreme. Vetar slab, u košavskom području umeren i jak, jugoistočni, u južnom Banatu povremeno olujni. U toku noći košava u slabljenju.

Najniža temperatura biće od -3 do 7, najviša od 12 do 17 stepeni.

U Novom Sadu će biti pretežno sunčano i vetrovito. Vetar umeren i jak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jugoistočni. U toku noći umereno naoblačenje, košava u slabljenju. Najniža temperatura 6, najviša 15 stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u sredu se u Srbiji očekuje umereno oblačno i uglavnom suvo, po podne će na severu doći do razvedravanja.

U četvrtak će na severu zemlje biti pretežno sunčano, u ostalim krajevima umereno oblačno. Od petka do nedelje pretežno sunčano, u košavskom području vetrovito. Od ponedeljka pretežno oblačno, mestimično sa kišom. Temperatura će se kretati oko prosečnih vrednosti, najviša od 14 do 18 stepeni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jutarnja temeperatura IDE U MINUS, ali u toku dana toplije, evo kakva je prognoza za ostatak nedelje

Izvor: Blic, 26.Okt.2021

U Srbiji će ujutro biti hladno, ponegde sa slabim mrazem, po kotlinama uz maglu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.