Hitan razgovor Putina i Obame zbog obaranja aviona

Izvor: NaDlanu.com, 17.Jul.2014, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitan razgovor Putina i Obame zbog obaranja aviona

Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je danas sa američkim predsednikom Barakom Obamom o avionskoj nesreći koja se danas dogodila u Ukrajini, u blizini granice sa Rusijom, prenose RIA "Novosti".

Prethodno je Obama naredio američkim zvaničnicima da budu u kontaktu sa ukrajinskim zvaničnicima u vezi sa okolnostima pada aviona.

Do sada je pronađeno najmanje sto tela, saopšteno je iz Službe hitne pomoći.

Vlasti u Kijevu za pad aviona >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << optužile su proruske aktiviste na istoku Ukrajine, dok su proruske snage iz Donjecke oblasti odbacile bilo kakvu umešanost u ovu nesreću, tvrdeći da su za to odgovorne ukrajinske vojne snage.

Mondo
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Rat u Ukrajini

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hitan razgovor Putina i Obame

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jul.2014

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je danas sa američkim predsjednikom Barakom Obamom o avionskoj nesreći koja se danas dogodila u Ukrajini, u blizini granice sa Rusijom, prenosi RIA "Novosti".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Obama: Svi dokazi o nesreći da ostanu u Ukrajini

Izvor: Blic, 18.Jul.2014, 01:48

Američki predsednik Barak Obama istakao je danas u telefonskom razgovoru sa predsednikom Ukrajine Petrom Porošenkom i malezijskim premijerom Nadžibom Razakom da svi dokazi u vezi sa padom putničkog aviona "Malezija erlajnsa" nad istočnom Ukrajinom, gde kontrolu drže proruske snage, treba da ostanu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.