Heroj: Pas dva dana grejao bebu na - 21!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2017, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroj: Pas dva dana grejao bebu na - 21!

Majka je ostavila dvogodišnje dete na minus 21 stepen Celzijusa, a od smrzavanja ga je spasao pas koji se od mališana nije odvajao dva dana.

Samo herojstvo ovog psa spaslo je dvogodišnjeg dečaka od sigurne smrti po ruskoj zimi.

Majka je ostavila dvogodišnje dete u kolibi na minus 21 stepen Celzijusa, a pas ga je grejao i nije se od njega odvajao dva dana, dok mališana nisu pronašle komšije.

Dete je prebačeno u bolnicu sa lakom hipotermijom i izgladnelo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali lekari kažu da će biti dobro. Kako tvrde, sigurno ne bi preživelo da nije bilo brižnog psa.

Neodgovorna majka kući se vratila četiri dana pošto je dete pronađeno, piše "Siberian Tajms".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pas heroj: Spasio bebu od sigurnog smrzavanja!

Izvor: Svet plus, 11.Feb.2017

Hladni dani doneli su mnogo nevolja, a jedan pas sprečio je tragediju, kada je jednog mališana spasio sigurnog smrzavanja na -21 stepen...Jedna nesavesna majka, ostavila je svog dvogodišnjge sina na -21 stepen u jednoj kolibi u malom gradiću u Rusiji. Tada je naišao pas, koji se bukvalno dva dana...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.