Helikopteri u vazduhu: Veliki požar kod Ljubljane

Izvor: B92, 17.Avg.2022, 19:30

Helikopteri u vazduhu: Veliki požar kod Ljubljane

Na istočnoj periferiji Ljubljane danas oko 13.00 časova izbio je šumski požar, a u gašenju vatrene stihije pomažu helikopteri slovenačke vojske.

Šumski požar izbio je na lokaciji u blizini Debnog vrha, a osim ljubljanskih vatrogasaca u gašenju učestvuje još 10 dobrovoljnih vatrogasnih jedinica, prenosi potral Index.hr.

U izveštajima se navodi da je požar zahvatio veoma nepristupačan teren, a napore vatrogasaca dodatno otežava snažan vetar.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gašenju vatre učestvuje više od 80 vatrogasaca i 27 vatrogasnih vozila. Požar se može videti iz centra Ljubljane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKI POŽAR U PARKU PRIRODE Više od 1.200 vatrogasaca učestvuje u gašenju velikog vatre u Portugaliji

Izvor: Blic, 17.Avg.2022

Više od 1.200 vatrogasaca učestvuje danas u gašenju velikog šumskog požara u portugalskom parku prirode "Sera da Estrela", koji se rasplamsao samo nekoliko dana nakon što je doveden pod kontrolu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.