Hapšenje u Sarajevu zbog slučaja Dženan Memić

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Apr.2021, 13:30

Hapšenje u Sarajevu zbog slučaja Dženan Memić

U sarajevskom naselju Ilidža uhapšena je jedna osoba osumnjičena u predmetu stradanja Dženana Memića, saopćeno je u četvrtak 22. aprila iz Tužiteljstva Bosne i Hercegovine (BiH). Po nalogu Tužiteljstva i po naredbi Suda BiH, policijski djelatnici Državne agencije za istrage i zaštitu-SIPA BiH vrše pretrese na području općine Ilidža. "U okviru aktivnosti, jedna osoba je lišena slobode. Istraga u ovom predmetu je proširena i intenzivno se nastavlja provođenje istražnih radnji u narednom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna osoba uhapšena u okviru istrage o stradanju Dženana Memića

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Apr.2021

SARAJEVO – Jedna osoba je uhapšena tokom pretresa na području opštine Ilidža u okviru istarge u predmetu stradanja mladića iz Sarajeva Dženana Memića, saošteno je iz Tužilaštva BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Uhapšen policajac koji je vršio uvidjaj u slučaju stradanja mladića Dženana Memića

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2021

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) danas su po nalogu državnog Tužilaštva na Ilidži uhapsila jednu osobu koja se dovodi u vezu s istragom u slučaju "Dženan Memić".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.